Brand Bar

View Original

Jelentős nemzetközi sikereket értünk el a WOLDA-n

Jelentős nemzetközi sikereket értünk el a Worldwide Logo Design Awardon is.

Munkánkat egy-egy arany- és ezüst-, illetve két bronzéremmel, valamint egy Kiválósági díjjal ismerte el a nemzetközi szakma. Ebből két díjat – egy arany- és egy bronzérmet – a Liszt Ferenc Kamarazenekar (LFKZ) arculatmegújításáért kaptunk, amely már több versenyen is eredményesen szerepelt.

Tavaly 12. alkalommal hirdették meg a Worldwide Logo Design Award logó- és arculattervezési pályázatot, ahol hét különböző kategóriában lehetett nevezni az új logók tervezésétől kezdve, a csomagolásdesignon át egészen az animált logókig. A világméretű versenyre több mint 30 országából több száz pályamű érkezett, amelyet nemzetközi zsűri értékelt. A bizottságban Japánból, Indiából, az Egyesült Államokból, Brazíliából, Dániából, Németországból és Magyarországról is ültek többek között művészeti vezetők, tervezők, kreatív tervezők, logótervezők.

Ügynökségünk több logó- és arculattervezési munkájával is megmérettette magát a nemzetközi versenyen. Egy arany-, egy ezüst-, illetve két bronzérmet, valamint egy Kiválósági díjat is sikerült bezsebelni. Ebből négy elismerést is az „New Logos” kategóriában nyertünk. A DNS tesztekkel foglalkozó Genecontact logójáért ezüstérmet, a Wysio IT és szoftverfejlesztő cég logójáért, valamint a Liszt Ferenc Kamarazenekar (LFKZ) arculatmegújításáért bronzérmet, a ZÖLDTERV logó és arculattervezéséért pedig Kiválósági díjat kaptunk. Ezen kívül a Liszt Ferenc Kamarazenekar arculatával a ”Flexible Logo · Flexible Identity„ kategóriában is jól szerepeltünk: itt a pontszámok alapján aranyérmesek lettünk.

„Hatalmas öröm és elismerés számunkra, hogy nemzetközi körökben, az egyik legrangosabb design versenyen ismét ilyen pozitívan fogadták a munkáinkat. Ezekkel a logókkal és arculatokkal újabb brandeket tölthettünk meg valódi kreatív tartalommal, élettel"
– mondta Simon Attila, kreatív igazgatónk.

Ügynökségünk tavalyi éve remekül sikerült, és bízunk benne, hogy idén is rengeteg inspiráló ügyféllel és kiváló szakemberrel dolgozhatunk együtt.

Az LFKZ új arculatával már több versenyen is eredményesen szerepeltünk– korábban a
German Design Award-on a zsűri az első helyet osztotta ki számunkra, továbbá két hazai design versenyen (az Aranypengén és az RGB-n) is ezüst minősítést kaptunk.

A díjnyertes projektek alkotói
Kreatív igazgató: Simon Attila
Társ kreatív igazgató: Halász Gyula
Art Director: Herbszt Laszlo
Zenei tanácsadó: Dániel Zelenák
Junior art director: Bianka Földi
Project manager: Kata Fodor, Boglárka Izsáki
Junior designer: Fanni Szakonyi, Zsiros Lili